Leverancier van energie

Vertel verder: leverancier van energie  Print kwero: leverancier van energie 

Wie is de goedkoopste leverancier van stroom en gas?

De laatste tijd wordt veel reclame gemaakt om over te stappen naar een andere energie leverancier. Wie is de goodkoopste?


Antwoord:
Het wonderkind Ben Woldring...;-), ooit begonnen met de populaire site Bellen.com, heeft inmiddels meerdere vergelijkings sites opgezet, waaronder : www.gaslicht.com/nl/ Zeer de moeite waard om hier eens te kijken... Je hoeft maar een paar eigen gegevens in te vullen en je weet meer!

Huis en tuin / Diversen

Antwoorden: Leverancier van energie

Avatar

Het wonderkind Ben Woldring...;-), ooit begonnen met de populaire site Bellen.com, heeft inmiddels meerdere vergelijkings sites opgezet, waaronder :
www.gaslicht.com/nl/

Zeer de moeite waard om hier eens te kijken...
Oldhand | 27-12-2006 18:18 Spacer

Avatar

Tegenwoordig heb je zoveel vergelijkers dat het de moeite waard is om bij enkele vergelijkers de energieleveranciers onder de loep te nemen. Zo heb je bijv. zoals hierboven al aangegeven gaslicht.com, www.gaselectraenergie.nl en nog veel meer.
Anoniem | 08-04-2012 15:52 Spacer

Reactie plaatsen

Let op! Omdat je niet bent ingelogd wordt je reactie anoniem geplaatst. Je dingt dan niet mee naar een van de prijzen en de reactie wordt pas geplaatst na controle door een moderator. Om onder je eigen naam te reageren kun je je aanmelden en vervolgens inloggen.
Hou mij op de hoogte van nieuwe reacties?