Uitbouw buren

Wat kan ik doen tegen de uitbouw van mijn buren?

Met mijn man en kinderen woon ik in Utrecht. We vinden het heerlijk in onze tuin te zitten, al is de tuin niet heel groot, en is er niet veel privacy. Nu willen de buren alleen gaan uitbouwen, waardoor we en een tijd last krijgen van de verbouwing, maar vooral ook daarna veel minder licht in onze tuin. We willen geen ruzie met de buren, maar hopen dat we de uitbouw op de een of andere manier tegen kunnen gaan. Heeft er iemand tips?

Antwoorden: Uitbouw buren

Avatar

Verbouwingen zijn altijd lastig inderdaad voor burenrelaties. Ik zou proberen eerst onderling te praten over de consequenties van de uitbouw, en de alternatieven e.d. Al zullen de buren waarschijnlijk niet voor niets voor deze optie zijn gegaan. Mocht je er dan echt tegenin willen gaan, dan inderdaad bezwaar aan vragen. Maar lees ook even dit artikel: http://www.advocatenvinder.nl/rechtsgebieden/bestuursrecht/bezwaar-uitbouw-buren.html. Dat kan je ook verder helpen denk ik zo. Succes!
Egbertdelaat | 25-08-2011 12:07 0.0

Avatar

IK HEB EEN GOEDE TIP VOOR JE. STOPPEN MET ZEIKEN! DUS JULLIE WOONGENOT MOET VOOR HET WOONGENOT VAN JE BUREN GAAN? JULLIE WILLEN HET NIET DUS HIJ MOET ZICH MAAR AANPASSEN AAN JULLIE? STRONDZIEK WORDT IK VAN DIE ZEIKENDE NEDERLANDERS. LEVEN EN LATEN LEVEN!
18-04-2012 10:16Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Uitbouw buren