Ongewenste katten

Hoe hou ik katten uit mijn tuin?

Mijn tuin (merendeels gazon) is aan alle kanten open, de buurtkinderen mogen er graag in spelen en ik vind dat best. Dus geen hekken of schuttingen. Maar de buurtkatten zijn het er over eens, mijn tuin is een uitstekende kattebak. Dat is dan weer niet zo fijn voor die spelende kinderen, en bovendien ook niet voor mijzelf en mijn dochie van 10. Vooral grasmaaien wordt uitermate smerig werk. Hoe houd ik die katten weg? Peper of koffiedik strooien helpt niet, chemisch spul van de drogist werkt nauwelijks, zelf een aggressief huisdier nemen doe ik niet en op de loer liggen met een buks is ook geen toffe optie. (Verleidelijk, dat wel.) Weet iemand iets dat die beesten op afstand houdt - of ze in ieder geval doet besluiten elders hun 'grote boodschap' af te leveren?

Antwoorden: Ongewenste katten

‹‹ 7 8 9
Avatar

Iedereen moet zijn katten lekker bij zich houden en niet bij de buren in de tuin laten schijten, ze willen toch zelf katten moet ik daar dan last van hebben, hou die beesten lekker binnen dan
08-08-2012 09:51

Avatar

Katten in de tuin?sprenkel wat amoniak de katten blijven weg hebben ze een bloedhekel aan. wel even vol houden.
19-08-2012 13:57

Avatar

Ik heb ook last van katten niet van het poepen ofzo, nee ze pakken me arme konijntjes:( Ik wil dus iets hebben dat voor katten vies is en ze weg houd maar niet slecht is voor me nijnen iemand idee?
31-10-2012 15:46

Avatar

Ja, maar z'on apparaatje helpt misschien tegen katten, maar dat is ook niet prettig oor je hond. Ik zat net ook ff te zoeken, want mijn ouders worden gek van kattenin hun tuin. Ze piesen tegen hun schuurdeur aan. Maar ik zag z'on apparaatje op internet en dat is zowel voor katten en honden. Dus kan je hond ook niet naar buiten.
15-03-2013 08:22

Avatar

Super geweldige tips! Ik haat katten en honden! Kan niet van mijn eigen tuin genieten van die rot beesten!
15-04-2013 00:03

Avatar

Ik ben pas verhuisd met mijn 3 chihuahua's met aangrenzende achtertuinen...de katten vinden niks leuker als mijn honden op stang jagen door op de schutting te gaan zitten en kijken hoe die van mij helemaal gek worden met blaffen. En de buren maar klagen dat mijn honden veel blaffen.
Dus ik ben het er helemaal eens dat er een flinke belasting op die rot katten gezet moet worden...Meeste hebben zoiets...oh leuk een kat...flikker het buiten...de buurt heeft er mooi last van op deze manier!...Ik ga deze zomer vollop in de aanval, schrikdraad op de schuur en schutting of glasscherven plaatsen. De buren kijken stom toe hoe mijn honden te keer gaan...maar nu in ieder geval niet voor lang....ik ben het zat!
17-04-2013 14:44

Avatar

Veel middelen geen gif in mijn tuin ik plant toch maar wat plantjes cirtroen kruid en wijn ruit
heb ik mijn tuin mooi
03-05-2013 23:02

Avatar

Ja daar ben ik het mee eens kattenbelasting daar heb ik het pas nog met mijn buurvrouw over gehad we l honden belasting en geen katten laten ze dat ook maar eens gaan doe n
g bos
03-05-2013 23:04

Avatar

Is het uiteindelijk gelukt met de citroenplanten? Anders wil ik dit
Ook gaan proberen... Ik woon.namelijk in
Een kattenbuurt maar er heeft nu een kater tegen me nieuwe loungeset
Aan staan sproeien en dit is niet de bedoeling! heb dit gelijk schoongemaakt
Maar wil niet dat dit nog een keer gebeurd
08-05-2013 09:36

Avatar

Plantespuit met gewoon water en natspuiten die beesten werkt goed. Een paar keer en ze gaan je tuin mijden. Ook een hond in de tuin zetten zal helpen... :)of zelf een stoere kater nemen, dan blijven andere katten ook weg.
RonL | 18-05-2013 01:31

Avatar

Hier maken die katen alles stuk auto is bekrast niet een kras maar van voor na achter zwembadjes word in gepist en tegen aan gesproeid en kapot gemaakt eigenaar aangesproken er lag zelfs haar op t bad ze zal zwembad bestelen een a twee werkdagen twee weken later is ze nog steeds niet geweest ze geven aan geen geld te hebben maar schaffen wel een mechelse herder aan van hun familie heb ik gehoord dat t een ras hond was en best duur was die laten de katen heel veel buiten ook snachts ze kijken recht na onze auto zit de kat er op staan ze thuis te lachen no wat leuk voor ons of niet dan ze pissen en poepen in voor en achter tuin schutings delen krabben ze kapot noem t maar op steeds klagen heeft ook geen zin ze doen er niks aan ja katen horen vrij te leven en doen waar ze zin hebben maar wel buiten elke kat laten fokken daarzo zodra een kat zwanger kan worden laten ze dat beest gewoon verkrachten en staan ze er bij te kijken
Ja ook ik heb zin om die katten van kant te maken eigenaren intreseert t niks lukt me niet om ze te vangen anders had ik ze ergens bij een asiel gedropt wat moet je dan als je overlast hebt zelf alles gaan betalen alles wat kapot is en ook nog die kate mideltjes kijken wat dat kost iedereen zal daar gek van worden heb gehoort dat paracetamol helpt in de melk doen en oplaten zuipen of vloeistof ofzo dat moest erg zoet zijn. Wat moet je anders als baasjes zelf super aso zijn!??
30-07-2013 10:09

Avatar

Plant lelies in je tuin en spreek de eigenaar erop aan dat de kat in de tuin komt en je deze planten in de tuin hebt staan. Lelies zijn giftig voor katten, echter hebben katten niks in jou tuin te zoeken. Van opzettelijk vergiftiging is dus geen sprake. Mocht te kat dit niet overleven, probleem van de eigenaar. Houd die zijn beest maar uit jouw tuin moeten houden.
20-03-2014 12:25

Avatar

Op het meldpunt schadelijk geluid is een klacht binnen gekomen over dit apparaat dat de buren die dit apparaat gebruiken last krijgen van hoofdpijn. Kinderen horen hogere tonen dan anderen. Heeft u hierien ook ervaringen opgedaan? Laat het weten op www.pieptonen.nl of 06 49 13 77 77.
13-07-2014 21:30

Avatar

Lelies! Wat een goede tip. Nooit verwacht dat dit zo goed zou werken. Mooi om te zien en geen kat meer in mijn tuin gehad. Alleen een boze achterbuurvrouw aan de deur. Of ik de planten misschien ergens anders wilde plaatsen zodat haar katten niks zou overkomen. Haar probleem, niet dat van mij. Fijn dat ze nu eindelijk zelf de moeite neemt om op HAAR huisdier te letten.

Kan deze tip van 2 boven mij aan iedereen aanraden.
06-04-2015 19:02

Avatar

Het is gewoon belachelijk dat andere mensen jouw spullen kapot maken met HUN huisdier, dit noemen ze ego´sme en als daar niet over te praten valt, zijn ze niet alleen niet voor rede vatbaar, maar hebben dus ook geen enkel respect voor anderen, wat jij wel dient te hebben en maar alles moet accepteren? gewoon keihard aanpakken, ik moet ook hard werken voor mijn mooie tuin, jammer voor jou dan!
25-06-2016 08:30

Stel een kwero  ‹‹ 7 8 9


Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Ongewenste katten